Selecteer een pagina

Terrassen

Op deze pagina vind u een overzicht van al onze mogelijkheden op vlak de aanleg van uw terras, van paden naar de voordeur tot een heus terras voor een zomerse barbecue. Waar vroeger veelal werd geopteerd om terrassen in natuursteen aan te leggen is er sinds enkele jaren ook de keuze voor keramische tegels. Deze zijn zeer moeilijk te onderscheiden van echte natuursteen maar veel onderhoudsvriendelijker.

Natuursteen

Natuursteen is en blijft nog steeds een topper als keuze voor uw terras, door zijn natuurlijke look en feel is geen enkele tegel dezelfde. Er is zeer veel keuze op vlak van welke soort natuursteen u kan gebruiken voor uw terras, in de blauwe hardsteen alleen al hebt u keuze tussen Belgische, Ierse, Chinese en Vietnamese hardsteen. Andere materialen die ook vaak gebruikt worden zijn basalt, leisteen en graniet. Veel natuurstenen hebben een blauw zwarte uitstraling anderen neigen meer naar het zwart of donkergrijs. De wijze waarop het oppervlakte van een steen wordt afgewerkt kan ook zorgen voor een andere look.

Keramisch

Keramische tegels zijn de laatste jaren aan hun opmars bezig, deze tegels die tot in de kern gekleurd zijn verkleuren niet, zijn krasbestendig en makkelijk proper te maken. Deze tegels worden hierdoor vaak gekozen, ze hebben ook het uitzicht van natuursteen en zijn goedkoper. Indien u een zeer onderhoudsvriendelijk terras wilt dat het uitzicht heeft van een natuurstenen variant is dit zeker de goede keuze voor u.

Betontegels

Pin It on Pinterest

Share This