Selecteer een pagina

Zwembad met liner

De visie

Vooraleer we aan een project beginnen zitten wij steeds samen met de klant, hierdoor krijgen we een inzicht van wat onze klant specifiek wilt. Van zodra we dit weten kunnen we overgaan naar onze expertise, hier speelt onze ervaring in het voordeel. We laten onze klant alle mogelijkheden zien voor zijn project, de randstenen, kleuren liners, afdekking, pompen, verwarming, etc. Vervolgens gaan we over naar de raming van de kosten, hierdoor kan de klant zijn zwembad volledig aan passen naar smaak en kostprijs.

Het resultaat

Om de tevredenheid van al onze klanten te garanderen zijn wij steeds bereid om dingen aan te passen naar de wens van onze klant. Wij zorgen steeds dat het opgeleverde zwembad een toegevoegde waarde is voor de tuin van onze klanten en dat het makkelijk te onderhouden is. Ook voor problemen in de toekomst zoals het zwemklaar maken van een zwembad staan wij steeds paraat, hierdoor kunnen wij jarenlang zwemplezier verzekeren zonder enig compromis in kwaliteit.

Klantentevredenheid

Om onze klanten tevreden te houden doen wij bijna alles zelf en de werken die we uitbesteden worden uitgevoerd door mensen waarvan we de kwaliteit kunnen garanderen.

Op uw maat

Om er zeker van te zijn dat we een uitstekend resultaat behalen, komen wij steeds langs om alles goed te kunnen inplannen. Hierdoor bekomen wij altijd een kwaliteitsproduct.

Persoonlijk contact

Wij proberen er steeds voor te zorgen dat er een familiaire band ontstaat met de klant zodat hij achteraf niet met vragen blijft zitten. Daarom staan wij ook na de oplevering steeds paraat voor vragen over onderhoud etc.

Geïnteresseerd in een zwembad?

Pin It on Pinterest

Share This