Selecteer een pagina

Waterpartij & Vijver

De visie

Niet iedereen is te vinden voor een zwembad in zijn tuin maar wil wel een eyecatcher of rustpunt toevoegen aan zijn omgeving. Hiervoor stellen we voor om een waterpartij met een rustige fontein of een vijver aan te leggen in de tuin of voor uw bedrijfsgebouw. Een vijver is vaak makkelijk te onderhouden door een natuurlijke filter of een zandfilter, indien nodig kan men ook opteren voor een zwemvijver.

Het resultaat

De opgeleverde werken zorgen steeds voor een mooie toevoeging aan het geheel van de omgeving. Omdat bij een waterpartij door ons vaak geopteerd wordt voor polyester is dit een zeer stevige oplossing die vele jaren meegaat. Een waterpartij kan steeds volledig naar uw wensen worden afgewerkt met spots, fonteinen, lavastenen op de bodem noem maar op.

Klantentevredenheid

Om onze klanten tevreden te houden doen wij bijna alles zelf en de werken die we uitbesteden worden uitgevoerd door mensen waarvan we de kwaliteit kunnen garanderen.

Op uw maat

Om er zeker van te zijn dat we een uitstekend resultaat behalen, komen wij steeds langs om alles goed te kunnen inplannen. Hierdoor bekomen wij altijd een kwaliteitsproduct.

Persoonlijk contact

Wij proberen er steeds voor te zorgen dat er een familiaire band ontstaat met de klant zodat hij achteraf niet met vragen blijft zitten. Daarom staan wij ook na de oplevering steeds paraat voor vragen over onderhoud etc.

Geïnteresseerd in een waterpartij of vijver?

Pin It on Pinterest

Share This