Selecteer een pagina

Keramisch terras

De visie

Voor onze klanten zijn wij steeds opzoek naar de beste en nieuwste oplossingen op vlak van materiaalkeuze etc. zo hebben wij sinds enkele jaren gemerkt dat onderhoudsgemak een belangrijke factor is geworden bij de keuze van een terras. Omdat natuursteen vaak iets moeilijker te onderhouden is, hebben wij het keramische alternatief gevonden.

Het resultaat

Een keramisch terras moet niet onderdoen voor een natuurstenen terras, wanneer u kiest voor dit type terras hebt u geen last van verkleuring, krassen of vetplekken. Omdat alle keramische tegels van een natuurstenen motief worden voorzien is het zeer moeilijk om het te onderscheiden van een echt.

Klantentevredenheid

Om onze klanten tevreden te houden doen wij bijna alles zelf en de werken die we uitbesteden worden uitgevoerd door mensen waarvan we de kwaliteit kunnen garanderen.

Op uw maat

Om er zeker van te zijn dat we een uitstekend resultaat behalen, komen wij steeds langs om alles goed te kunnen inplannen. Hierdoor bekomen wij altijd een kwaliteitsproduct.

Persoonlijk contact

Wij proberen er steeds voor te zorgen dat er een familiaire band ontstaat met de klant zodat hij achteraf niet met vragen blijft zitten. Daarom staan wij ook na de oplevering steeds paraat voor vragen over onderhoud etc.

Wilt u een keramisch terras?

Pin It on Pinterest

Share This