Selecteer een pagina

Arduinen Terras

Een natuurstenen terras

Vaak kiezen onze klanten voor een klassiek uitziend terras in natuursteen, hier zijn verschillende mogelijkheden maar meestal wordt er geopteerd voor blauwe hardsteen. Deze zijn verkrijgbaar vanuit verschillende landen veelal wordt er geopteerd voor Belgische blauwe hardsteen, deze is iets duurder maar heeft een zeer mooie structuur en is zeer kleurvast. Andere opties zijn Ierse, Vietnamese of Chinese hardsteen, deze zitten in hetzelfde kleurenpallet maar hebben andere karakteristieken.

Klantentevredenheid

Om onze klanten tevreden te houden doen wij bijna alles zelf en de werken die we uitbesteden worden uitgevoerd door mensen waarvan we de kwaliteit kunnen garanderen.

Op uw maat

Om er zeker van te zijn dat we een uitstekend resultaat behalen, komen wij steeds langs om alles goed te kunnen inplannen. Hierdoor bekomen wij altijd een kwaliteitsproduct.

Persoonlijk contact

Wij proberen er steeds voor te zorgen dat er een familiaire band ontstaat met de klant zodat hij achteraf niet met vragen blijft zitten. Daarom staan wij ook na de oplevering steeds paraat voor vragen over onderhoud etc.

Geïnteresseerd in een natuurstenen terras?

Pin It on Pinterest

Share This