Selecteer een pagina

Zwembad met lichtgrijze liner

2022, Kemzeke

Bij deze klant gingen we voor een zuiderse look. De zandkleurige tegels van 90x90cm passen mooi bij de lichtgrijze liner. Als rolluik werd geopteerd voor de platinum solar van Aquadeck in polycarbonaat. Als desinfectie werd een Hanna Pool Security met internet verbinding geïnstalleerd. De op maat gemaakte tuinberging zorgt voor een mooi afgewerkt geheel waar deze klanten nog jaren van zullen genieten.

Wat we deden

Ruwbouw

Na het uitgraven werd een betonplaat gestort waarop een kuip werd gemetst in volle betonblokken. Deze werd geïsoleerd met 4cm styrodur en isolatieschuim op de vloer voor een zeer aangenaam gevoel op de bodem.

Liner

De lichtgrijze liner wordt ter plaatse op maat geknipt en vervolgens aan elkaar gelast met hete lucht. Al jaren werken we met Alkorplan 2000 liners vanwege hun goede kleurvastheid en dubbele wapening.

Technische ruimte

In de technische ruimt plaatsten we een Behncke filter met Hayward Tristar VSTD pomp. Deze combinatie is energiezuinig een draait 24u/24u in combinatie met een chloor- en pH-dosering voor een altijd helder zwembad.

Zwembadrand & terras

Voor de zwembadrand en het terras werd geopteerd voor dezelfde tegel. De zwembadrand is bij de fabrikant gemaakt om zo perfect bij de tegels te passen. Dit vormt een mooi geheel dat strak afgewerkt is.

Behncke filter

Pin It on Pinterest